Kőműves Debrecen - Komplex kőműves, ács, tetőfedö, burkoló és egyéb építőipari kivitelezői munkák kedvező áron

Kőműves debrecen

Kőműves munkák
Debrecen vonzáskörében
Navigátor Ép-Ker Kft.

Kőműves munkaszabályzat

 

Kőműves tízparancsolat

Annak a kőművesnek, aki ezt nem tartja be, hosszú távon biztosan felkopik az álla.

....szokta mondani a főnök

Engedje meg, hogy röviden bemutassam cégünket.

 

Vállalkozásunk 2005-ben alakult.  Kezdetben inkább alvállalkozóként tevékenykedtünk nagyobb projektekben, majd folyamatosan alakult ki a jelenlegi tevékenységi körünk. Mára a kőműves, ács és tetőfedő, burkoló és festő-mázoló szakmák által lefedett területeken dolgozunk legfőbbképpen. Számunkra a legfontosabb irányelv mindvégig az volt, hogy csak olyan volumenű munkákat vállaljunk el, amely elvégzése során 100%-osan eleget tudunk tenni megbízóink elvárásainak, mind minőség, mind ár vagy határidő tekintetében. Valljuk, hogy ebben a szakmában - és különösen ebben a nehéz gazdasági helyzetben azok a vállalkozások, amelyek a hazai építőiparra ma oly jellemző módon a minőség rovására próbálnak extraprofitra szert tenni, hosszútávon megrendelés nélkül fognak maradni. Egy komolyan gondolkodó, jövőbe tekintő kőműves ezt nem engedheti meg magának.

Az eddigi gyakorlat minket igazol, mivel nap mint nap tapasztaljuk, hogy elégedett megbízóink szívesen ajánlanak bennünket ismerőseiknek, ha kőművesre van szüksége, így szerencsére nem nekünk kell a munka után mennünk.

Az elmúlt évek alatt számtalan családi házat építettünk illetve újítottunk fel. Fő tevékenységünkbe is ezt soroljuk, de emellett lakások, irodák, üzlethelységek, felújítása, korszerűsítése, átépítése, bővítése.is épp úgy beletartozik a tevékenységi körünkbe.

Gyakran végzünk utólagos homlokzati hőszigeteléseket, tetőhéjazat cseréket. De természetesen kisebb javítási, karbantartási munkák elvégzését is vállaljuk.

Cégünket a többéves gyakorlati szakmai tapasztalat mellet, rendszeresen frissített elméleti tudás, és  teljes körű anyagismeret teszi képessé arra, hogy az Ön terveit a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően valósítsuk meg. Igyekszünk mindenben többet nyújtani, mint ami általában egy kőművestől elvárható.

Munkatársainkkal, valamint állandó partnereinkkel cégünk összeszokott csapatot alkot.

Ezért a legkisebbtől a legnagyobb megbízásokig képes ellátni bármilyen felmerülő építőipari feladatot, legyen az kőműves, tetőfedő, festő vagy burkoló munka.

Mindezt reális áron, kiváló minőségben, határidőre. 

ingyen webstatisztika